miercuri, 22 iunie 2011

Despre Polymer Clay Romania
Pentru ca piata de handmade din Romania este intr-o continua crestere, au luat nastere mai multe comunitati virtuale unde artistii (sau artizanii) pot comunica, isi pot impartasi experientele cu persoane care au aceleasi preocupari si isi expun noutatile fiind deschisi la sfaturi si idei.


Noi suntem o echipa de fete pasionate de handmade si in special de lucrurile frumoase care se pot face din argila polimerica.

Astfel ne dorim sa cream un coltisor virtual dedicat exclusiv celor care lucreaza cu argila polimerica. Un loc unde incepatorii sa poata gasi cat mai multa informatie sistematizata si raspunsuri la cat mai multe intrebari, iar cei mai avansati sa aiba prilejul de a se lauda cu cele mai frumoase realizari si de a da sfaturi celor care sunt abia la inceput.

Ideea generala este sa crestem impreuna. Cate un ghiont, o lauda, un cuvant bun, un concurs, putina competitie si cat mai multa motivare, ar putea fi unele dintre ingredientele secrete pentru evolutia fiecaruia dintre noi din punct de vedere al creativitatii.

Ne propunem sa organizam concursuri la care vor participa doar lucrarile voastre facute din argila polimerica, sa va povestim despre tehnici de lucru si despre artisti de la care avem foarte multe de invatat, atat de la noi din tara cat si de peste hotare. Ne propunem sa va prezentam tutoriale si sa cream o baza de date plina de informatii utile fiecarui artist in argila polimerica din Romania.

O data pe saptamana vom alege o lucrare de-a voasta care sa fie prezentata intr-un coltisor dedicat doar ei. Ne-ar placea ca in timp, aceasta lucrare sa ajunga sa fie alegerea voastra dintr-o selectie propusa, dar acest lucru va fi posibil numai in functie de implicarea voastra pe parcurs.

Ne dorim sa ne imbogatim echipa si cu membri noi, care vor fi alesi in functie de implicarea si disponibilitatea fiecaruia.

Oricine doreste sa contribuie cu un articol sau tutorial la baza de date Polymer Clay Romania este binevenit sa o faca. Trebuie totusi sa tineti cont de faptul ca noi tinem foarte mult la proprietea intelectuala, asa ca, in cazul in care informatiile furnizate de voi sunt preluate din alta parte, va rugam sa specificati sursa si originalul.

De fiecare data cand aveti o lucrare noua cu care va mandriti, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu fotografiile ei, descrierea si linkul catre blogul vostru personal, iar noi o vom publica aici. Fotografiile trebuie sa fie clare si sa aiba dimensiunea minima 640x480.

Totusi, speram sa nu va suparati pe noi, dar ne vom permite sa facem o selectie a lucrarilor trimise de voi, in asa fel incat tot ce apare aici sa fie cu adevarat un exemplu pentru persoanele care sunt la inceput si, de ce nu, pentru cei care pur si simplu admira munca voastra.

Puteti sa ne scrieti oricand la adresa de email polymerclay_ro@yahoo.com, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp. Acceptam sugestii, idei, fotografii si lucrari frumoase, articole si critici constructive!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu