luni, 15 august 2011

Lucrarea saptamanii 08



Tehnica "lace cane" este nu este complicata, dar rezultatul final este frumos si da un aer romatic si evident, dantelat, bijuteriilor. Se creeaza un cane cu model danteluta care apoi poate fi aplicat pe orice baza din argila polimerica. Femmebijou a experimentat cu aceasta tehnica si a creat printre altele acest set cu flori verzi, pe care noi l-am admirat. Astfel am decis sa vi-l prezentam si voua ca lucrarea acestei saptamani si o lasam pe artizana sa ni-l descrie in viziunea sa.


"Nu sunt o persoana matinala, nu functionez in acei parametri. Sufletul meu doarme pana spre seara, mainile se misca fara coordonare si trupul inca se chinuie sa isi gaseasca drumul in zi. Cu toate acestea, sunt dimineti memorabile, atat de putine incat raman intiparite in spectacolul vietii. Dimineti nesfarsite. Cu zambete proaspete, amintirea visului frumos, racoarea lunii in apus si mirosul proaspat de iarba.
In urma unei astfel de dimineti s-a nascut acest set. Verdele ierbii, galbenul soarelui si albul – “nimicul dinaintea inceputului”( Pictor Kandinsky). Acestea sunt culorile care s-au imbinat cu ajutorul tehnicii Lace Cane pentru a obtine aceasta dimineata perfecta purtata intr-un colier. Este o tehnica placuta, cu un grad scazut de dificultate care mi-a permis jocul de culori.
Va invit la dimineti nesfarsite, prada rebeliunii absolute..."


3 comentarii: