marți, 13 decembrie 2011

Lucrarea saptamanii 25-26


Deja am intrat in perioada cu numaratoare inversa pana la sarbatori. Multe dintre voi probabil deja au inceput sa-si decoreze casa si poate unele dintre voi si-au instalat deja bradutul. Ne decoram si noi blogul cu ajutorul Andreei Zelenak, asezand pe loc de cinste un bradut alb ca neaua, care parca ne si face sa simtim mirosul de ger si iarna.

miercuri, 7 decembrie 2011

Tips & tricks pentru evitarea amprentelor


Stim cat este de important aspectul final ingrijit al unei lucrari. El determina decizia unui client de a cumpara sau nu obiectul respectiv si totodata are un impact si asupra imaginii noastre ca artisti. Tocmai de aceea trebuie sa avem grija in lucrul cu polymer clay sa nu "murdarim" culorile intre ele, sa nu lasam crapaturi sau margini inestetice si mai ales sa nu lasam amprente, deoarece ele confera astfel lucrarilor noaste un aspect neprofesional.

marți, 6 decembrie 2011

Lucrarea saptamanii 24

Zapada se pare ca nu mai vine, cel putin pe aici pe la noi, in Bucuresti, iar inceputul de iarna seamana mai mult a toamna prelungita. Pentru a completa atmosfera de afara, va aducem o pata de culoare si aroma unei plimbari in parc printr-un colier superb realizat de Yulia Talushceak.

luni, 5 decembrie 2011

Idei pentru bijuterii de iarna - Candy cane tutorial

In continuarea colectiei de idei pentru bijuterii de iarna, in ajun de Mos Niculae, va prezentam un tutorial realizat de Carolyn Good de la 2 Good Claymates despre cum puteti realiza margele cu model de bastonas de caramel, atat de rspandite ca decoratiune in perioada sarbatarilor si atat de indragite de noi toate.