luni, 13 februarie 2012

Lucrarea saptamanii 31


Se pare ca vremea de afara a inghetat orice activitate, inclusiv postarile pe blogul nostru. Insa cum saptamana aceasta este speciala pentru indragostitii de toate varstele, ne-am gandit sa o celebram in stilul nostru, printr-o lucrare dedicata sarbatorii iubirii. 

Poate v-ati saturat de amorasii pufosi cu aripioare de ingerasi care populeaza felicitarile si cadourile de Valentine's Day, asa ca vrem sa va prezentam un Cupidon atipic, cam geeky, cu un zambet molipsitor si o nelipsita tolba cu sageti, al carui tel suprem este sa faca iubirea cunoscuta tuturor oamenilor. Optimist, nu-i asa? 

Cum sa nu-ti placa robotelul Ruprecht? Este realizat in intregime din polymer clay si sarma, sculptat cu grija si lacuit de mai multe ori pentru un finish stralucitor, deosebit atat prin originalitatea compozitiei, cat si prin simplul fapt ca a fost realizat cu pasiune.  


Artista de origine americana, cunoscuta in mediul online sub numele HerArtSheLoves este ilustrator si sculptor in polymer clay, pasionata de roboti si in general de cultura science-fiction. In magazinul ei online puteti gasi o varietate de figurine robotei, unii realizati la comanda sau pentru ocazii speciale. Va recomandam de asemenea si pagina de Flickr unde aveti o galerie completa a lucrarilor sale.

Mai jos va lasam in compania placuta a lui Ruprecht...Happy V-day!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu