luni, 28 noiembrie 2011

Lucrarea saptamanii 23


Dupa cum stiti deja, in aceasta saptamana,miercuri - 30 noiembrie, le spunem "la multi ani " tuturor celor ce poarta numele Andrei sau Andreea ( sau..Andrea, Adrian, Adriana, s.a.). Totusi, pe langa semnificatia religioasa a acestei sarbatori, mai este si una mistica ce isi are radacinile inca de pe vremea Dacilor cand in noapte de (acum ) 29-30 noiembrie era sarbatoarea lui Santandrei.

Lucrarea saptamanii 23 are, in consecinta, un substrat magic si este menita sa va protejeze ( si sa ne protejeze blogul ) de strigoi. Buhuhuuuuuuuuuuuu...V-ati speriat? Daca nu, atunci pregatiti-va lumanarile, turtele, sarea, oglinzile, bolurile cu apa, busuiocul sunati-va bunicile sa va invete incantatii magice si puneti la cale o seara cu adevarat speciala. Nu uitati sa puneti la usi si ferestre usturoi, iar pentru fetele nemaritate- aveti grija de porti, pentru ca altfel este posibil sa le cautati dimineata prin vecini ( pentru cine nu stie - pe vremuri exista un obicei conform caruia flacaii furau portile fetelor de maritat ).

Cerceii usturoi au fost realizati de Shelly  care a marturisit ca a fost inspirata de tutorialul Robertei Mohar. Noi o felicitam pentru felul in care a dus mai departe un tutorial si pentru apropierea de imaginea reala a unor catei de usturoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu