joi, 1 septembrie 2011

Figurine din argila polimerica - Matei Apostolescu


Matei Apostolescu este un graphic designer roman, care a reusit sa-si faca loc printre primii 10 cei mai buni graficieni din lume ( top realizat de revista Computer art). El a lucrat pentru CocaCola- campania The Coke side of life; pentru The Royal Magazine, Hugo Boss, People Like Us Collective si multe alte nume care spun ceva.

Dar, pentru ca blogul nostru se adresaeaza pasionatilor de argila polimerica, ajungem rapid la pasiunea lui Matei de a modela figurine din polimer. Noi pana acum am prezentat mai mult bijuteriile ce se pot crea din argila polimerica, pentru ca aceasta este cea mai larga arie de utilizare a materialului. Si, trebuie sa recunoastem, cea mai apropiata pentru noi, fetele. Totusi pas cu pas ajungem si la alte posibilitati de plicare a pasiunii pentru modelat.
Primul lucru care atrage atentia atunci cand admiri figurinele artistului este marea abundenta de detalii, ceea ce este caracteristic si pentru lucrarile grafice ale lui Matei Apostolescu. Roboti, extraterestri, o adevarata flota aeriana si marina a unei natiuni SF, in fond, figurinele create din el par o transpunere a personajelor din compozitiile desenate, in 3D.

Noua ne plac. Voi ce ziceti?Mai multe fotografii cu figurinele lui Matei, puteti vedea AICI.

Surse: http://koikoikoi.com/2010/05/pretty-polymer-clay-toys-by-matei-apostolescup/
          http://www.pixel77.com/artist-of-the-week-matei-apostolescu/
          http://013a.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu