luni, 25 iulie 2011

Lucrarea saptamanii 05


Butterfly Accesories creeaza bijuterii dragalase, vesele si colorate. Cel mai mult insa ne-au placut cele realizate in tehnica flower filigree.

Aceasta tehnica a filigree-ului cu petale in relief a fost dezvoltata de catre Jennifer Morris, ale carei lucrari poate multe dintre voi le cunoasteti deja. Morris a devenit o sursa de inspiratie pentru multi artizani in polymer clay din lumea intreaga, iar tehnica ei a fost preluata si adaptata de catre fiecare pentru creatiile proprii.

Bijuteriile lui Butterfly poarta amprenta personala si o admiram pentru ca dezvolta tehnica in stilul sau individual. Saptamana aceasta va prezentam astfel un set deosebit ce contine un medalion in degrade albastru, hipnotic, foarte atent realizat.

Asteptam si alte creatii la fel de inspirate, iar in ceea ce priveste istoria setului, o lasam pe Butterfly sa povesteasca.


"Lucrez de ceva vreme cu petalele si m-am gandit ca as vrea sa fac ceva mai deosebit dar inca nu aveam idee ce anume as putea face. Am inceput sa aleg culorile, sa le amestec, sa le imbin si incet incet ideea mea a prins contur transformandu-se dintr-o simpla bucatica de material, intr-un simplu cerc, dintr-un cerc, intr-o rama de petale si urmand ca rama sa fie umpluta cu alte petale.

Am lucrat cateva ore cu mici pauze dar stiam ca la final va merita.

Setul este alcatuit dintr-un medalion si o pereche de cercei, si poate fi purtat in orice ocazie, de la o simpla plimbare prin parc pana la un bal sau chiar o nunta.

Nu are varsta si poate fi foarte usor asortat datorita multelor nuante de albastru.

Stiu ca mai am multe de invatat si sunt sigura ca voi mai crea si alte minunatii dar sunt convinsa ca acest medalion face parte din minunatiile pe care le-am creat si care ma vor astepta pe viitor sa le descopar."


Un comentariu: