luni, 5 martie 2012

Felicitari pentru designeri romani

De fiecare data cand una din polimeristele din Romania se face remarcata in comunitatea internationala sau chiar pe meleagurile noastre, ne face o deosebita placere sa le felicitam.

Astfel, astazi o vom felicita pe Ana Cerniciuc sau pentru cei care ii cunosc lucrarile, Ciupakabra. Ana a aparut de curand intr-unul din articolele binecunoscutului site Polymer Clay Daily cu cercelusii sai primavaratici cu modele de flori.

Dar pentru cine nu stie, aruncati o privire pe blogul ei sau pe Facebook, unde in afara de flori veti gasi niste figurine foarte simpatice, pe care Ana le reproduce cu haz, inspirandu-se din filmele de animatie.
Ne bucuram sincer pentru articol, ii uram o evolutie frumoasa si la cat mai multe aparitii!

Se mai cuvine sa o felicitam si pe Doina (Day), care in perioada Sarbatorilor a aparut la emisiunea "Dimineata cu Razvan si Dani", explicand cam ce se poate realiza din polymer clay si uimind organizatorii cu un cane cu sigla emisiunii.

Doina este una dintre veteranele comunitatii de polimeriste din Romania, aplicand in lucrarile sale tehnici diverse cu rezultate foarte frumoase. De asemenea ea preda si cursuri de bijuterit in polymer clay, pentru cine doreste sa se initieze in acest hobby.

Cu siguranta ne vom mai intalni pe acest blog cu Doina, dar si cu Ana si le uram amandorura cat mai multa inspiratie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu