marți, 11 octombrie 2011

Lucrarea saptamanii 16Saptamana aceasta va prezentam la lucrarea saptamanii un colier realizat de artista britanica Angela Garrod (claynine). In plimbarile noastre prin galeriile de pe Flickr intalnim multe piese deosebite, iar acum ne-am decis asupra acestui colier, nu doar datorita formelor de o simplitate si frumusete remarcabila, dar si pentru ca, poate influentate de descrierea artistei, ne duce cu gandul la o mireasa nonconformista, care are curaj sa poarte in ziua nuntii sale polymer clay in loc de clasicele perle.


Dupa cum spune chiar artista, piesele au pus-o la incercare, fiind realizate prin extrudare la setarea cea mai subtire. A ales albul imaculat pentru intreg colierul si l-a denumit "viitoarea mireasa" deoarece ii aminteste de o nunta pe o plaja tropicala.

Fiecare dintre lucrarile claynine sunt realizate impecabil, dovedesc o viziune a formelor si culorilor pe care artista o exploreaza in piese care amintesc de stilul Mod sau uneori cu influente ArtDeco. Noi o urmarim cu placere si voi ii puteti admira lucrarile in pagina sa de Flickr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu